Bojovník Miško potrebuje špeciálny kočík

1 253 €
Z vlastných zdrojov
1 800 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

„Miško prišiel na svet pri ťažkom a komplikovanom pôrode. 20 minút nedýchal a ostal mu trvalo poškodený mozog. Má ťažkú formu DMO - poškodenie všetkých štyroch končatín a epilepsiu, problémy s prieduškami - neustále je zahlienený. Je ležiaci, nedokáže sedieť, pretočiť sa, ani sa sám najesť, takže potrebuje 24 hodinovú starostlivosť. Papá iba mixovanú stravu," píše nám v žiadosti Miškova mamina.

„Od narodenia cvičíme Vojtovu metódu, pravidelne absolvujeme rehabilitačné pobyty a raz týždenne máme canisterapiu - terapiu so psíkom. Miško miluje vodu, takže chodíme často aj plávať. Všetko spolu nám veľmi pomáha, spevnel mu chrbát, lepšie udrží hlavu a posunul sa aj po mentálnej stránke. Je to naše slniečko, ktoré sa veľa usmieva a teší zo života, aj keď ho nemá ľahký, " dodáva Miškova mamina.

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Miško má už 4 roky a do obyčajného kočíka sa už nezmestí, preto potrebuje špeciálny kočík na presuny k lekárom, rehabilitácie a kultúrne podujatia...Financovanie kočíka je pre nás náročné, keďže máme veľa výdavkov na lieky, vitamíny, doplatky rehabilitačných pobytov, preto by sme Vás chceli poprosiť o pomoc pri financovaní zdravotnej pomôcky, ktorú náš syn potrebuje. Je to veľký bojovník, ktorý sa veľmi snaží a robí nám každý deň krajším," nevzdáva sa jeho mama.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.