Pomôžeme Dominike spraviť krôčik vpred

0 €
Z vlastných zdrojov
1 800 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Veľkým snom Dominikiných rodičov je, aby ich dcérka mohla raz žiť plnohodnotný život podobne ako ostatné detičky. Prekážkou, ktorá trojročné dievčatko pri naplnení tohto sna spomaluje, je detská mozgová obrna. Tá malú Dominiku obmedzuje predovšetkým po pohybovej stránke - momentálne je stále ležiaca a učí držať vzpriamene hlavičku. „Veľmi túžime dostať ju na špeciálne liečenie, ktoré by našej dcérke pomohlo spraviť krôčiky v pred,“ dodávajú s nádejou jednohlasne rodičia. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Úhradou nákladov spojených s rehabilitačným pobytom pomôžeme malému dievčatku k roztiahnutiu šliach, ktoré sa prejavuje predovšetkým zvýšenou pohyblivosťou dieťaťa.

Lekári sa zhodujú na tom, že rehabilitačný pobyt jednoznačne pomôže dievčatku zvýšiť pohyblivosť. Očakávajú predovšetkým pozitívny vplyv na šľachy, ktoré sa pri cvičení rozcvičia a nedôjde k ich skracovaniu. Zdôrazňujú, že intenzívne cvičenie na rehabilitačných pobytoch má často na rozvoj pohyblivosti dieťaťa veľmi dobré účinky. Keďže je však rodina závislá len o jedného príjmu, neostáva im na úhradu pobytu dostatok financií.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.