Laura vystúpi po schodoch na zdvíhacej plošine

11 617,88 €
Z vlastných zdrojov
1 936,12 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Laura už od narodenia trpí poruchou nervového systému, ku ktorej sa časom pridalo mnoho ďalších život sťažujúcich diagnóz. Šesťročné dievčatko má problémy s trávením, prehĺtaním i dýchaním a navyše je nepohyblivé. Keďže spomenuté zdravotné problémy je len veľmi ťažko zmeniť, rozhodli sa rodičia dcérke pomôcť aspoň tam, kde je to možné. Rodina býva v poschodovom dome a na poschodí sa nachádza veľa priestorov dôležitých pre Laurine každodenné potreby. V praxi to znamená pravidelné prenášanie po schodoch a obrovskú záťaž pre dievča i rodinu. Zdvíhacia plošina všetkým výrazne zjednoduší život. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Zdvíhacia plošiny zbúra bariéru v podobe schodov. Príspevkom na jej kúpu dcérke otvoríme nový priestor a rodičom výrazne uľahčíme každodennú starostlivosť o dievča.

Presun Laurinky z prízemia na poschodie je v súčasnosti možný len na rukách, čo znamená veľkú zaťaž nielen pre dievča, ale aj pre otca a mamu. Dievčatko má už päť rokov a s pribúdajúcim vekom i váhou sa stáva situácia pre rodinu schody stále viac rodine komplikujú život.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.