Výmena okien pre Bryanka po troch operáciách srdiečka

0 €
Z vlastných zdrojov
1 761,43 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Mamička štvorročného Bryanka sa na nás obrátila s prosbou o pomoc pri úhrade výmeny starých okien za nové, plastové. Pre slobodnú mamičku, ktorá je s Bryankom na materskej dovolenke, sú náklady spojené s výmenou okien príliš vysoké, nakoľko mesačne minie veľa peňazí na lieky pre jej synčeka, ktorý trpí poruchou srdiečka.

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Vďaka darcovským príspevkom vyzbieraným prostredníctvom verejnej zbierky Srdca pre deti uhradíme Bryankovi a jeho mamičke nové okná, ktoré im nielen zútulnia domov, ale najmä pomôžu pri Bryankovom nepriaznivom zdravotnom stave.

Štvorročný Bryanko z Košíc sa narodil s vrodenou chybou srdiečka. Za svoj krátky život už mladý bojovník absolvoval tri náročné operácie srdiečka. V súčasnosti berie mnoho liekov na srdce a imunitu, ktoré stoja jeho mamičku veľa peňazí. Okrem toho pravidelne dochádzajú na kontroly do Bratislavy, a tak si slobodná mamička na materskej dovolenke nemôže dovoliť žiadne výdavky navyše. Hľadá preto pomoc v Srdci pre deti a dúfa, že sa nájde dostatok dobrých ľudí, ktorí jej a malému Bryankovi pomôžu zútulniť ich domov výmenou starých okien.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.