Kristiánko napreduje po špeciálnych cvičeniach

0 €
Z vlastných zdrojov
3 100 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Kristiánko (3) sa narodil po veľmi ťažkom pôrode, čo na ňom zanechalo stopy. Diagnostikovali mu detskú mozgovú obrnu - spastickú kvadruparézu prevažne vľavo. Od narodenia s ním mamička cvičí vojtovou metódou, no výraznejšie pokroky urobil až po rehabilitačnom pobyte v Piešťanoch. Štvorčlenná rodinka, v ktorej obaja rodičia nepracujú, si ďalší rehabilitačný pobyt nemôže dovoliť uhradiť zo svojho rodinného rozpočtu. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

"Snažíme sa pre syna urobiť maximum, aby sme mu pomohli, ale je to finančne náročné. Preto Vás prosíme o pomoc", napísala nám Kristiánkova mamička. Srdce pre deti sa rozhodlo pomôcť štvorčlennej rodinke s neľahkým osudom. Vďaka rehabilitačného pobytu môže Kristiánko robiť ďalšie a ďalšie pokroky.

Trojročný Kristiánko z Topoľčian prišiel na svet po veľmi ťažkom pôrode, pri ktorom sa pridusil. Už prvé neurologické vyšetrenia nedopadli dobre. Po diagnostikovaní detskej mozgovej obrny s ním ihneď začali veľa cvičiť, vďaka čomu už dnes lepšie drží hlavičku a má uvoľnenejšie svalstvo. Rodičia by mu veľmi chceli dopriať aj ďalší kvalitný rehabilitačný pobyt, žiaľ, nemôžu. Otec chlapčeka je z dôvodu onkologického ochorenia na invalidnom dôchodku a mama na rodičovskej dovolenke s mladšou sestričkou.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.