Pomôžme Sheronke žiť plnohodnotnejší život

0 €
Z vlastných zdrojov
600 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

„Deň, keď sa mi Sheronka narodila, bol pre mňa najkrajším na svete. Jej prvé kroky sú pre mňa nezabudnuteľným momentom. Keď mala Sheronka tri roky, začala mať silné bolesti v oblasti panvy, kolien a bruška, dokonca prestala jesť. Myslela som si, že to bude nejaká chvíľková vírusová choroba, ktorú vyliečime normálnymi procedúrami. Ale po prijatí do nemocnice jej hneď začali dávať krv pre chudokrvnosť. Netušila som, čo sa vlastne deje a prečo sa toľko lekárov zaoberá mojou dcérkou. Kým som sa dokázala zorientovať, už nás dole čakala sanitka, ktorá nás mala čo najrýchlejšie odviesť na onkologické oddelenie na Kramáre. „Čo sa to vlastne deje?" to boli moje otázky. Ale potom to prišlo... Rana pod pás, ktorá môj život plný radosti, smiechu a šťastia premenila na plač, smútok a žiaľ. „Vaše dieťa má Neuroblastóm", to boli slová doktora, ktorý mojej dcérke operoval chrbticu a bruško, v ktorom bol 22 cm zhubný nádor. Začali sa vyšetrenia, chemoterapie a boj o záchranu mojej Sheronky. Dúfajúc, že transplantácia kostnej drene bude pozitívna, ale opak bol pravdou. Ďalšie sklamanie. Metastázy sa rozšírili po celom tele. Život sa zmenil na boj s touto zákernou chorobou. Po niekoľkých náročných operáciách, chemoterapiách, ožiaroch jej narástli dve metastázy na mozgu. Jednu jej čiastočne vyoperovali a tá druhá je stále v hlavičke. Asi pred niekoľkými dňami nám prišli výsledky z magnetickej rezonancie. Metastázy sa rozšírili aj do oblasti kolien, panvy, bruška, lopatiek a hrudnej kosti," píše mám svoj príbeh mamina.

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

„Keďže pre Sheronku je pre viacpočetné operácie v chrbtovej a brušnej oblasti spanie veľmi komplikované a bolestné, potrebovali by sme jej zabezpečiť kvalitný gauč na spanie. Taktiež kvôli dcérkinej zníženej imunite potrebujeme automatickú práčku. Liečenie nás ako rodičov stojí veľa financií, a preto si takýto gauč a práčku nemôžeme zadovážiť," dodáva mamina malej Sheron .

AKTUALIZÁCIA

So zármutkom oznamujeme, že Sheronka prehrala svoj boj so zákernou chorobou. Veľmi nás to mrzí a rodine Sheronky vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Ďakujeme všetkým, ktorí sa Sheronke rozhodli finančne prispieť a uisťujeme ich, že finančné prostriedky získané z tejto zbierky budú do posledného centu použité pre deti, ktoré to potrebujú, v rámci projektu Srdce pre deti. Zbierku pre Sheron Chromú v tejto chvíli ukončujeme. Ďakujeme za pochopenie.


srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.