S chodúľkou bude Kristínka samostatnejšia

0 €
Z vlastných zdrojov
571 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Manželia Csákyvoví dlhé roky túžili po vlastnom dieťatku. Keď im lekári oznámili, že vlastné dieťa mať nemôžu, rozhodli sa venovať svoju rodičovskú lásku dvom adoptovaným chlapcom. O to väčšie bolo ich prekvapenie, keď sa im po rokoch narodila Kristínka. Radosť sa však miešala zo strachom o Kristínkino zdravie. Dievčatko totiž bohužiaľ od útleho detstva bojuje s mnohými zdravotnými problémami. Narodilo sa bez jednej obličky a okrem toho má stuhnuté svalstvo a problémy s kolienkami, ktoré jej bránia v pohybe. „Dúfam, že nová chodúľka jej pomôže k väčšej samostatnosti a zlepší jej celkový vývin. Teraz musí byť celý deň na rukách,“ vyjadrila nádej Kristínkina mama. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Malej Kristínke kúpime špeciálnu chodúľku, ktorú si jej rodičia nemôžu dovoliť. Pomôžeme jej tak zmierniť zdravotné problémy, ktoré ju sprevádzajú od útleho detstva a podporíme ju k väčšej samostatnosti.

Pani Csákyová momentálne venuje všetok svoj čas svojim trom deťom. Každodenné úkony jej však sťažuje ťažká cukrovka. „Som silná diabetička, 5-krát denne si pichám inzulín a pritom mám ešte iné zdravotné problémy,“ dodáva nezdolná matka. Jej manžel je v dôsledku veľkých zdravotných problémov s rukami na čiastočnom invalidnom dôchodku. Náklady na novú chodúľku pre dcérku tak jednoducho už presahujú možnosti rodiny. Preto sa Kristínkini rodičia rozhodli obrátiť sa na Srdce pre deti.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.