Riška vytrvalo bojuje s následkami detskej mozgovej obrny

0 €
Z vlastných zdrojov
794,4 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Šestnásťročná Riška zo Svidníka trpí následkami detskej mozgovej obrny. Najväčšie problémy má s chôdzou. V minulosti podstúpila náročné operácie, ktoré jej výrazne pomohli, avšak nie až natoľko, aby mohla chodiť bez pomoci. Riška a jej rodičia nestrácajú nádej a vo svojom boji pokračujú naďalej. Rišku čaká ďalšia operácia, po ktorej jej odborníci odporúčajú intenzívne rehabilitovať. Štvorčlenná rodina nemá v súčasnosti stály príjem, a tak sa im Riškine terapie platia len veľmi ťažko. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Riške a jej rodinke pomôžeme s doplatením rehabilitačného pobytu v Kováčovej a preplatením opravy auta a zimných pneumatík. Rodičia Karsoví sa už nebudú musieť obávať, ako zabezpečia terapie potrebné zdravie svojej dcérky.

Riška je veselé a milé dievča. Veľmi rada navštevuje súkromnú špeciálnu školu v Svidníku. Jej snom je byť zdravá. A veru, robí všetko pre to, aby bola. Poctivo absolvuje všetky potrebné vyšetrenia a terapie, len aby ju konečne začali nohy poslúchať. V súčasnosti chodí len za pomoci chodúľky, no má nádej, že opätovnými rehabilitáciami a operáciami dolných končatín sa jej stav bude len a len zlepšovať. Rodine by tiež pri návšteve lekárov veľmi pomohla oprava ich starého auta, ktoré sa často kazí.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.