Rehabilitácia Sofii spevní chrbátik

0 €
Z vlastných zdrojov
2 500 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Sofia sa narodila ako zdravé šikovné dievčatko a až do piateho mesiaca sa na radosť svojich rodičov vyvíjala a napredovala podobne ako jej rovesníci. Problémy nastali po očkovaní v piatom mesiaci, keď sa jej zdravotný stav náhle výrazne zhoršil. Sofinku začalo vytáčať do jednej strany, stratila očný kontakt a prestala mať záujem o hračky. Zastavil sa aj jej motorický vývin. Už je to takmer rok, čo jej rodičia bojujú s týmto zákerným ochorením. Podľa ich vlastných slov Sofii zatiaľ najviac pomohli rehabilitačné pobyty. „Po rehabilitácii má pevnejší chrbátik, je radostnejšia a vnímavejšia,“ konštatuje matka dievčatka. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Úhradou nákladov na rehabilitačný pobyt pomôžeme rodine v boji so zákerným ochorením ich najmladšieho člena- malej Sofie.

Náhly zvrat vo vývine v piatom mesiaci znamenal osudový zvrat pre celú rodinu. Vývoj dievčaťka sa takmer po všetkých stránkach výrazne spomalil. Sofiini rodičia robia čo sa dá, aby jej pomohli napredovať. Pokroky však prichádzajú len veľmi pomaly a dnes toto jeden a pol ročné batoľa ešte samo nesedí. Preto sa rodina na nás obrátila so žiadosťou o pomoc s financovanám rehabilitačného pobytu.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.