Po rehabilitáciách môže Ninka samostatne sedieť

0 €
Z vlastných zdrojov
2 500 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Ninka z Nitrianskeho kraja prišla na svet predčasne v 33. týždni. V dôsledku toho jej bola diagnostikovaná detská mozgová obrna - zmiešaná kvadruparéza. Zaostávala vo vývine, preto s ňou od malička cvičili Vojtovou metódou. Okrem toho pravidelne navštevuje odborné rehabilitačné zariadenia, po ktorých robí pokroky. Po týchto pobytoch je Ninka vnímavejšia, živšia, viac rozpráva, ale zatiaľ sedí len s oporou. Rodičia chcú pre svoju dcérku len to najlepšie a preto si prajú, aby mohla v rehabilitáciách pokračovať aj naďalej. Keďže sú ale finančne veľmi náročné, na ďalšie už rodina nemá potrebné finančné prostriedky. (ah)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Uhradením rehabilitačného pobytu môže Ninka absolvovať procedúry v špeciálnom zariadení v Šúrovciach, ktoré sú nevyhnutné pre zlepšenie jej zdravotného stavu.

Dva a polročná Ninka sa narodila predčasne s diagnózou detská mozgová obrna. Aby sa jej pohybové problémy zlepšili, od malička s ňou rodičia cvičia a pravidelne navštevujú rehabilitačné zariadenia. Ninka vie od posledného pobytu aktívnejšie pohybovať ručičkami a ľahšie sa aj udrží na kolienkach. Rodičia veria, že ďalšie pobyty jej pomôžu napredovať, aby žila čo najplnohodnotnejší život, aký sa len dá.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.