Onkologické ochorenie prevrátilo Mariánov život hore nohami

0 €
Z vlastných zdrojov
4 000 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Marián mal život ako jeho rovesníci. Chodil do školy, užíval si prázdniny a trápili ho bežné tínedžerské problémy. Dovtedajší život však zmenila nečakaná choroba - tumor spánkového laloku. Nebol to sen. Jeho život sa skutočne zmenil zo dňa na deň. Dlhé dva mesiace strávil na bratislavských Kramároch, kde podstúpil náročnú štvorhodinovú operáciu mozgu. Stále však má komplikácie, kvôli ktorým cestuje po lekároch. Auto, ktoré majú doma, im už neslúži, a tak musia cestovať verejnou dopravou. Pre chorého Mariána je to však nepohodlné a hlavne nebezpečné. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Rodine Pokošovej môžeme vďaka verejnej zbierke zakúpiť auto v hodnote 4.000 eur. Dobrá správa ich veľmi potešila. "Je dobré, že sú ešte stále na svete dobrí ľudia, ktorí sú ochotní pomáhať ľuďom, ktorí to ozaj potrebujú. Ďakujeme vám!" napísal nám Marián.

"Mal som taký istý život ako každý iný chalan," začína rozprávanie svojho príbehu 17-ročný Marián. Bežný deň však zmenilo nečakaná a silná bolesť hlavy. "Ešte deň pred tým som bol na kúpalisku. Na druhý deň ráno, keď som sa zobudil, som vedel, že niečo nie je v poriadku..." A mal, žiaľ, pravdu. V banskobystrickej nemocnici zistili, že má opuch, krvácanie do mozgu a nádor. Pre rodinu z Novej Maše to bol kôl do srdca. Pozbierali však zvyšky síl a odcestovali do Bratislavy, kde Marián absolvoval náročnú operáciu mozgu. Prvé vyšetrenia ukazujú, že to najhoršie má už za sebou, no ešte ho čaká množstvo vyšetrení, kontrol a jedna operácia. Rodine by pri neustálych prevozoch po Slovensku pomohlo auto, na ktoré nemajú zo zákona nárok.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.