Natálke a jej mame vytvoríme lepšie bytové podmienky

1 050 €
Z vlastných zdrojov
4 200 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Dvorščákovci zo Sabinovského okresu sa ocitli v nezávideniahodnej situácii. Žijú v dome bez toalety, spia na zlomených posteliach, rozbité okno a dvere im do domu púšťajú chlad, a čo je najhoršie, nemajú peniaze ani na potraviny. Mama Anna sa sama stará o syna maturanta a najmladšiu dcéru. Prostredná dcéra žije s otcom. „Deti študujú a dosahujú výborné výsledky. Preto vás prosíme, aby ste nám pomohli. Sme už na pokraji zúfalstva a beznádeje,“ hovorí mama Anna. (sb)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Rodine Dvorščákovej pomôžeme so zaplatením nájmu v Prešove. Po dobu pätnástich mesiacov sa nebudú obávať toho, ako prežijú zimu, kde si budú deti robiť domáce úlohy a kde budú variť.

Pani Dvorščáková sa už dva roky stará o dve zo svojich troch detí sama. Najstarší syn tento rok maturuje, no kvôli zlým podmienkam doma má problémy so spánkom. Najmladšia dcéra nastupuje na pedagogickú školu a k štúdiu potrebuje gitaru, na ktorú takisto nie sú peniaze. Zlá finančná situácia nie je pre rodinu novinkou. „Vždy sme žili v chudobe, nemala som peniaze na základné potraviny, ale až doteraz som nikdy nežiadala o pomoc,“ hovorí mama Anna, ktorej zdravotný stav takisto nie je v poriadku. Viackrát odpadla, no lekára zatiaľ nenavštívila kvôli nedostatku financií.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.