Mirko môže pravidelne cvičiť vo vode

3 500 €
Z vlastných zdrojov
2 000 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Miroslav momentálne vstupuje do obdobia adolescencie, v ktorom jeho telo prežíva veľké fyzické zmeny. Tradičné metódy ako Vojtova, či Bobathová metóda v tomto veku už neposkytujú chlapcovi toľko uvoľnenia, koľko by potreboval. Lekári i rodičia konštatujú, že z hľadiska zníženia svalového napätia sa pre neho ako najviac efektívna javí vodoliečba. Bohužial sa však v okolí bydliska rodiny nenachádza žiadne zariadenie dostatočne prispôsobené Mirkovmu postihnutiu. Preto sa chlapcovi rodičia rozhodli zobrať veci do vlastných rúk a vytvorili Mirkovi priestor pre vodoliečbu sami. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Rodine Bugárových pomôžeme s financovaním bazéna a Miroslavovi tak umožníme pravidelne cvičiť najobľúbenejšou metódou, vodoliečbou. Tá mu pomáha uvoľniť stuhnuté napäté telo a poskytuje mu potrebný oddych.

Zariadenia s bazénom v blízkosti bydliska Bugárových neposkytujú priestory, v ktorých by bolo možno s takto postihnutým chlapcom adekvátne manipulovať. "Mirko má taktiež v dôsledku srdcovej diagnózy v uzavretých a nevetraných priestoroch problém s dýchaním," dodáva chlapcova mama. Preto mu rodičia doteraz nemohli poskytnúť dôležité uvoľnenie vo vode tak často, ako by chlapec potreboval.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.