Milan bude vďaka rehabilitáciám pohyblivejší

0 €
Z vlastných zdrojov
2 315 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Milan (1,5) strávil prvé dva mesiace po narodení v inkubátore. Prognóza lekárov nebola priaznivá. Upozornili rodičov, že synček bude mať veľké problémy s chodením, sedením aj rozprávaním. Chlapcova mama sa však s týmto ortieľom nezmierila a vytrvalo bojuje za zmiernenie synovho postihnutia. Časté rehabilitácie a masáže sa už prejavili v drobných pokrokoch. „Milanko je pokojné dieťa až na to, že ho nebaví stále ležať. Veľmi by sa chcel postaviť, ale nedarí sa mu,“ hovorí matka a jedným dychom dodáva, že verí, že pomôžeme ich malému drobcovi postaviť sa na nožičky. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Chlapčekovi uhradíme náklady na rehabilitačný pobyt. Rodičia aj lekári očakávajú, že intenzívne cvičenie bude mať priaznivý vplyv na Milanovu pohyblivosť a priblíži ho k vysnívanému prvému kroku.

Milan sa dokáže pretočiť, trošku zdvihnúť hlavičku, neudrží sa však na nohách a veľmi málo sa hýbe. „Keď ho držíme, s pravou ručičkou nehýbe skoro vôbec,“ dodáva matka. Rodičia veria, že chlapčeka by v jeho pohyblivosti mohol podporiť špeciálne zameraný rehabilitačný pobyt v Dunajskej Lužnej.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.