Martinke sa bude ľahšie dýchať

0 €
Z vlastných zdrojov
942,5 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Už prvé momenty Martinky na tomto svete boli poznačené zdravotnými problémami. Hneď po narodení pre silnú anémiu dostala transfúziu krvi. Pokračujúce problémy s trávením a prijímaním výživy vyústili nakoniec až do krutej diagnózy s názvom cystická fibróza. Ide o dedičnú chorobu, ktorá postihuje najmä dýchaciu a tráviacu sústavu. K tomu všetkému sa navyše pridali bolesti pravého kolienka spôsobené reumou. Lekári sa zhodujú, že častejšie návštevy špeciálne zameraných rehabilitačných cvičení môžu trojročnej Martinke pomôcť očistiť si pľúca a doslova jej umožniť nadýchnuť sa pred ďalším bojom so zákerným ochorením. (jm)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Rodine Novobilských pomôžeme v boji so zákerným ochorením, ktoré od útleho detstva komplikuje Martinke život. Zaplatíme dievčatku náklady na špeciálnu rehabilitáciu, ktorá spočíva predovšetkým v aplikácii prvkov dýchacej, cievnej a pohybovej liečby.

Problémy s výživou sprevádzajú malú Martinku už od narodenia. Rodičia musia od jej útleho detstva venovať obrovskú starostlivosť výžive dievčatka. To znamená zháňanie vitamínových doplnkov, probiotík a predovšetkým časté návštevy nemocnice. Všetky tieto aktivity ich vyčerpali natoľko, že napriek tomu, že chcú dcérke poskytnúť len to najlepšie už im na potrebné liečebné úkony jednoducho neostávajú prostriedky.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.