Klincovci prežijú zimu v teple a bez obáv

0 €
Z vlastných zdrojov
500 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

V Srdci pre deti sme rodine Klincovej poskytli pomoc už v roku 2012. Sociálne slabšej rodinke z obce Dúbravy sme vtedy pomohli so zariadením skromného bytíku. Rodičia Martina a Robert sú v súčasnosti síce zamestnaní, ale dlhodobo práce neschopní. Obavy 6-člennej rodiny rastú najmä s prichádzajúcou zimou. Nemajú dostatok financií na kúpu dreva, ktorým kúria. "Bojím sa ako to zvládneme...Mesačne platíme úvery i poistky pre deti, aby sa mali v budúcnosti lepšie. Keď ešte kúpime drogériu a potraviny, máme čo robiť, aby sme skromne prežili do ďalšieho mesiaca," priznáva mama Martina. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

6-členná rodina z Dúbrav sa obáva, ako prežije blížiacu sa zimu. Osud tejto rodiny nám však v Srdci pre deti nie je ľahostajný, a preto im v ich neľahkej situácii pomôžeme. Zakúpime im drevo a uhlie v celkovej hodnote 500 eur.

Rodičia Klincovci sa starajú o štyri neplnoleté deti - Martinku (16), Robka (14), Dávidka (6) a Emíliu (4). Snažia sa im zabezpečiť všetko čo potrebujú aj napriek chýbajúcim financiám. A nemajú to teda ľahké... Dávidko má navyše diagnostikovanú zriedkavú rastovú poruchu a každý večer mu musia pichať rastový hormón. Skúškou pre rodinu bolo aj tohtoročné leto, kedy mala najstaršia dcéra vážne psychické problémy. "Máme za sebou veľmi ťažké obdobie, hlavne čo sa týka psychickej stránky. Takmer sa naša rodina rozpadla, ale ďakujem Pánu Bohu, že to tak nie je," šťastne dodáva pani Klincová.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.