Chodúľka pomôže Fabiankovi udržať sa na nožičkách

0 €
Z vlastných zdrojov
2 550 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Fabiankov príchod na svet nebol jednoduchý. Narodenie v 30. týždni tehotenstva zanechalo na jeho zdravotnom stave vážne následky. Má diagnostikovanú detskú mozgovú obrnu, Westov syndróm a operovaný strabizmus. Stále nedokáže sedieť, chodiť, rozprávať... "Napriek tomu vyzerá na prvý pohľad ako najšťastnejšie dieťa na svete. Stále si vyžaduje pozornosť a neustálu starostlivosť. Práve preto som na predĺženej rodičovskej dovolenke," hovorí mama Andrea. Chlapcovi lekári odporúčajú používanie špeciálnej chodúľky, vďaka ktorej bude samostatnejší a zároveň si bude precvičovať chôdzu. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Fabianko dokáže chodiť za pomoci inej osoby. Vďaka Srdcu pre deti sa stane ešte samostatnejším. Keďže zdravotná poisťovňa nehradí chodúľku, ktorá by bola pre chlapca vhodná, matke pomôžeme s jej zaplatením my.

Usmievavý chlapec z Koválova pri Senici má v dôsledku predčasného narodenia spomalený vývin. Vďaka rehabilitáciám sa pomaličky jeho stav zlepšuje a podľa slov lekárov sa jeho stav môže za pomoci špeciálnych ppmlcok len a len zlepšovať. Jednou z nich je aj špeciálna chodúľka. Taká, ktorá Fabiankovi vyhovuje nie je preplácaná poisťovňou a rodičia si ju, žiaľ, nemôžu dovoliť. Okrem Fabianka sa starajú aj o dvoch starších synov - Rasťa (16) a Miša (14). Zmierňovanie dôsledkov chlapcových ochorení stojí rodinu množstvo síl i financií, preto vítajú každú pomoc.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.