Vanesska chce chodiť a hrať sa s rovesníkmi

0 €
Z vlastných zdrojov
3 100 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Päťročná Vanesska z Trnavy má diagnostikovanú detskú mozgovú obrnu - spastickú triparézu. K tomu, aby sa jej zdravotný stav zlepšil, potrebuje neustále rehabilitovať. Vanesskini rodičia sa snažia skvalitniť život svojej chorej dcérky najviac ako len môžu. Z vlastných financií uhradili nákladnú operáciu, po ktorej však Vanesska musí ešte veľa rehabilitovať. Žiaľ, na drahé rehabilitačné pobyty už rodine Kollárovej po zaplatení operácie neostalo dostatok financií. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Vďaka verejnej zbierke charitatívneho programu Nového Času a Nadácie Pontis môžeme pomôcť aj rodičom Kollárovým s úhradou kvalitného rehabilitačného pobytu v Šúrovciach pre ich najmladšiu dcérku Vanessku.

Vanesske lekári po narodení diagnostikovali detskú mozgovú obrnu. V súčasnosti zaostáva vo vývine, no jej rodičia sa snažia čo v najväčšej možnej miere eliminovať následky ochorenia. Mamička nepracuje, len preto aby sa mohla o ňu starať a denne s ňou cvičiť. Každodenné cvičenia, operácia a rehabilitácie pomohli Vanesske natoľko, že dnes navštevuje materskú školu. "Vanesska je veľmi šikovná. S deťmi sa zapája do hier, krásne rozpráva, no nožičky jej zatiaľ nedovoľujú chodiť. Rodičia s ňou podstúpili operáciu, po ktorej teraz potrebuje rehabilitovať. Prosím pomôžte jej", hovorí riaditeľka materskej školy, do ktorej Vanesska dochádza.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.