Rodina Červínkových dostane novú práčku

0 €
Z vlastných zdrojov
903,5 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebujú vašu pomoc

Nová práčka pre rodinu Červínkových by bola veľkým pomocníkom. Päťčlenná rodina zo Šurian sa nachádza vo finančnej situácii, v ktorej si nemôže dovoliť také základné veci ako je práčka. Pani Zuzana je mama štyroch detí, Lukáša, Barborky, Evky, Tomáša a Simona-Timoteja a žije s nimi sama. Je veľmi starostlivá, a preto chce pre svoje deti zabezpečiť základný štandard aj pravidelným praním. (dv)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Práčka pre rodinu Červíkových bude kúpená vďaka štedrým darcom, ktorí prispeli do finančnej zbierky Srdca pre deti. Veľmi nás teší, že môžme pomôcť ďalšej rodine skvalitniť životné podmienky.

Pani Zuzana sa po rozvode dostala do neľahkej situácie. Ostala so svojimi piatimi deťmi sama. Má dve dcéry Evku a Barborku, tínedžera Lukáša a synov Tomáška a Simona-Timoteja. Pre svoje deti sa snaží robiť to najlepšie. Šetrí peniažky ako sa dá a čo vie, to si aj opraví, len aby nemusela kupovať nové. Pokazila sa im však práčka, ktorá je nevyhnutá pre domácnosť. Opraviť sa nedá a na novú rodina nemá peniaze. Bez práčky musela pani Zuzana chodiť s bielizňou k susedom, kde si dávala prať raz do týždňa. Chce aby jej deti chodili v čistom oblečení, preto novú práčku nutne potrebuje. Určite jej práčka od Srdca pre deti uľahčí život.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.