Po autonehode prišiel o zdravie aj mamičku - pokúsime sa zmierniť Paľkov ťažký osud

0 €
Z vlastných zdrojov
1 109 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Rodina Režová nikdy nezabudne na deň, kedy sa ich život obrátil na ruby. Cestou do kostola sa stali súčasťou dopravnej nehody, pri ktorej zahynula matka štyroch detí a ťažko sa zranil vtedy 11-ročný syn Paľko. Jeho dvaja súrodenci vyviazli bez vážnejších zranení, Paľko však utrpel mnohopočetné poranenia a ostal ochrnutý na vozíčku. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Aj s Vašou pomocou môžeme zakúpiť Paľkovi počítač s tlačiarňou a jeho oteckovi pomôcť pri vysokých nákladoch spojených s cestovaním na vyšetrenia. Chlapec sa teraz bude môcť lepšie pripravovať do školy a začleniť sa do spoločnosti napriek získanému hendikepu. Zároveň budú môcť cestovať za potrebnými vyšetreniami a liečbou.

12-ročný Paľko z Preselian utrpel pri autonehode vo februári roku 2012 krvácanie do mozgu, pomliaždenie pľúc, pečene a obličky, ako aj mnohopočetné zlomeniny. Následkom nehody mu ochrnula celá pravá časť tela. V súčasnosti je na vozíčku, no spolu so svojim oteckom, pánom Pavlom Režom, navštevuje mnoho vyšetrení a rehabilitácií, aby sa mu jeho zdravie zlepšilo. Otec rodiny nás preto poprosil o pomoc pri úhrade aspoň časti nákladov, ktoré má spojené s Paľkovými vyšetreniami - zaplatením benzínu. Ťažko postihnutému Paľkovi by najmä pri domácej príprave do školy či prípadnej hospitalizácii veľmi pomohol notebook.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.