Deťom v profesionálnej a pestúnskej starostlivosti vytvoríme bezpečný domov

0 €
Z vlastných zdrojov
1 978,6 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebujú vašu pomoc

Anna a Miroslav Slobodoví si zaslúžia obdiv. Do starostlivosti si vzali štyri deti z detského domova, z toho dve so zdravotným postihnutím. Spolu s nimi sa presťahovali do rodinného domu, aby mali dostatok priestoru i súkromia. Po zakúpení a prestavbe domu im však neostalo dostatok financií na rekonštrukciu starých schodov a prístupového chodníka. (ak)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Vstupné schody do domu rodičov Slobodových sú v nevyhovujúcom stave a najmä v zimnom období sú šmykľavé a deťom hrozí úraz. Srdce pre deti sa im rozhodlo s úhradou rekonštrukcie pomôcť, aby sa deti u nich cítili nielen dobre, ale aj bezpečne.

Danka (8), Sárka (9), Chanel (4) a Vaneska (13) našli pokojný domov u pestúnskych a profesionálnych rodičov Slobodových. Anna a Miroslav vytvorili deťom prostredie, v ktorom sa cítia dobre. Zakúpili pre seba a štyri deti z detského domova domček, aby mali viac súkromia a dvor na hranie. Starší rodinný dom si svojpomocne zrekonštuovali. Starosti im robia už len rozpadavajúce sa schody a prístupový chodník k domu, na ktoré im, žiaľ, neostali financie. Obávajú sa, že najmä Chanel a Danka, ktoré majú zdravotné problémy, môžu ľahko utrpieť úraz.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.