Broňke sa splní sen a bude hrať na klavír

0 €
Z vlastných zdrojov
901,5 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Sedemročná Broňka je šikovné dievčatko a veľmi ju baví hudba. Býva len so svojím otcom, no pri výchove a starostlivosti mu pomáhajú aj jeho rodičia. Pani Monika Najvirtová, stará mama Broňky, vysnívala pre svoju vnučku klavír. Spolu so svoji manželom sú učitelia a vidia vo svojej vnučke talent na hudbu. Chcú jej toto nadanie umožniť rozvíjať, no finančná situácia im nedovoľovala kúpiť klavír. ,,Chceme kúpou nástroja umožniť vnučke vzdelávať sa tak, ako majú možnosť deti z úplnej rodiny," hovorí pani Monika. (dv)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Srdce pre deti kúpi Broňke klavír, na ktorom bude mocť cvičiť a hrať pekné piesne. Želáme jej, nech hudba teší jej srdce, aby mohla raz potešiť srdcia iných svojou hrou na klavír.

Broňka je druháčkou na základnej škole. Je hudobne nadaná, spieva, tancuje, recituje a hrá jednoduché melódie na detskom harmóniu. Už minulý rok ju chceli jej starí rodičia zapísať do základnej umeleckej školy, kde by mohla rozvíjať svoj talent a splnil by sa jej tak sen. No chýbal jej k tomu klavír, na ktorom by mohla cvičiť. Broňka to nemá také ľahké ako iné deti z úplných rodín, pretože žije len so svojím oteckom. O dcéru sa pekne stará a za prácou cestuje často do zahraničia, len aby zabezpečil pre ňu to najlepšie. Broňka musí dodržiavať špeciálnu diétu, pretože má alergiu na laktózu a celiakiu. Pri takejto diéte musí človek vylúčiť zo stravy všetky mliečne a pšeničné, žitné a ovsené produkty. Takáto strava je veľmi finančne náročná. V tomto sa tiež starí rodičia snažia pomáhať a práve preto si nemôžu dovoliť kúpiť klavír pre svoju vnučku. Sme radi, že môžme splniť takýto pekný sen aj vďaka darcom vo finančnej zbierke Srdca pre deti.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.