Anetke spevnia rehabilitácie chrbátik, možno bude sama chodiť

0 €
Z vlastných zdrojov
3 100 €
Doteraz získaných
0 €
Potrebujeme

Prečo potrebuje vašu pomoc

Anetka sa narodila s ochorením s názvom Mikrocefalia a ide o spomalený rast hlávky. Tiež má diagnostikovanú DMO, preto sú potrebné rehabilitácie. Keďže Anetka vyrastá bez otca, pre jej mamu je veľmi náročná takáto starostlivosť. Od narodenia cvičia Vojtovu metódu, vďaka ktorej robia pokroky. Aby sa mohli posunúť ďalej, bolo by dobré absolvovať pobyt v súkromnom rehabilitačnom zariadení. Len tam majú totiž špeciálne prístroje, ktoré Anetka potrebuje. (dv)

Čo chceme vďaka vašej podpore dosiahnuť

Štedrosť darcov v zbierke Srdca pre deti umožní malej Anetke dvojtýždňový rehabilitačný pobyt v Piešťanoch. Maminka jej bude robiť doprovod a veríme, že sa odtiaľ vrátia o kúsok zdravší.

Trojročnej Anetke spôsobilo predčasné narodenie postihnutie jej telíčka. Má spomalený rast hlavičky, jej svalstvo je stuhnuté a po prvom roku jej prišli na DMO. Maminka s ňou vytrvalo cvičí a prináša to aj svoje ovocie: ,,Dcéra robí pokroky, dokáže chodiť s oporou, problémom však je jej stále slabý chrbát. V sede je nestabilná, našľapuje na špičky, má problém s udržaním rovnováhy." Anetkina neurologička odporúča pre ďalší vývoj pobyt v rehabilitačnom centre, kde by sa o ňu postaral tým špecialistov. Poisťovňa ho nehradí a slobodná mamička si ho nemôže dovoliť. My im ho však zaplatíme.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.