dm drogerie markt pravidelne pomáha našim rodinám

6.7.2018

dm drogerie markt je jednou z najväčších spoločností, ktorá sa zaoberá predajom drogériového tovaru v strednej a východnej Európe. Na Slovensku pôsobí už 23 rokov a v súčasnosti prevádzkuje 140 predajní.

Chcem pomôcť


Spoločnosť dm drogerie markt Slovensko nezištne prispieva aj do programu Srdce pre deti, ktorý spravuje Nadácia Pontis. V každom hodnotení žiadostí pomôže darovaním výrobkov viacerým rodinám. Ročne sa v rámci Srdca pre deti rozdelia drogériové výrobky dm v hodnote okolo 4 000 eur.

Rodiny, ktoré sa zapoja do programu Srdce pre deti, sa nachádzajú v náročnej životnej situácii. Ich deti trpia mnohými zdravotnými problémami alebo pochádzajú zo sociálne znevýhodneného prostredia. Výrobky dm drogerie markt prispievajú k zvyšovaniu kvality ich života, keďže veľakrát sú rodiny nútené kupovať napríklad plienky aj pre staršie deti, ktoré kvôli zdravotným problémom trpia inkontinenciou. Pokrytie týchto dlhodobo vysokých nákladov je veľmi náročné. Okrem toho do rodín putujú aj čistiace prostriedky, sprchovacie gély, šampóny, výživy a šťavy pre najmenších a mnoho ďalších produktov.

Z reakcií rodín je zrejmé, ako veľmi je pre ne táto pomoc prospešná. Rodičia sú nesmierne vďační a vážia si pomoc dm drogerie markt, ktorá je naozaj ušľachtilá. V Srdci pre deti a v Nadácii Pontis si tiež veľmi ceníme túto iniciatívu, bezproblémovú komunikáciu, ľudskosť a ochotu pomôcť deťom zapojených do nášho programu.

Ďalšie aktuality

Pomoc rodinám 2023
Pomoc rodinám 2023

V roku 2023 pokračujeme v podpore rodín s deťmi so zdravotným znevýhodnením alebo pochádzajúcim zo sociálne znevýhodneného prostredia v oblasti inkluzívneho vzdelávania. Majú tak možnosť plnohodnotnejšie fungovať v našej spoločnosti.

Be Lenka opäť podporila desiatky rodín
Be Lenka opäť podporila desiatky rodín

Tentokrát venovala deťom 38 párov barefoot topánok.

Hanke, žiačke Základnej školy Jána Pavla II, sme zabezpečili vlastnú asistentku
Hanke, žiačke Základnej školy Jána Pavla II, sme zabezpečili vlastnú asistentku

Pedagogickí asistenti a asistentky zohrávajú v inkluzívnom vzdelávaní kľúčovú rolu. Náš posledný grant sa preto niesol v znamení podpory práve tejto profesie. Jeden z projektov, ktorý sme v rámci grantu podporili, bol aj projekt Základnej školy s materskou školou sv. Jána Pavla II.

Peťkov príbeh dokazuje, že zázraky sa dejú → Podporili sme ho kúpou špeciálnej komunikačnej pomôcky
Peťkov príbeh dokazuje, že zázraky sa dejú → Podporili sme ho kúpou špeciálnej komunikačnej pomôcky

Dnes šesťročný Peťko si svoje miesto na tomto svete musel vybojovať. Narodil sa predčasne, s nízkou váhou, množstvom diagnóz a neprajných prognóz, ktoré nasvedčovali, že by vôbec nemusel chodiť a rozprávať. Vďaka obetavosti a vytrvalosti svojich rodičov však dnes dokáže nielen komunikovať, ale dokonca aj kopnúť do futbalovej lopty.

srdce pre deti

×
1 MOJA POMOC
2 MOJE ÚDAJE

Potrebujete poradiť?
Napíšte nám na srdcepredeti@nadaciapontis.sk.

Darovaním beriete na vedomie etické princípy a podmienky spracúvania osobných údajov.